Skivakanties

Skireizen

Staat u ieder jaar te springen om als eerste om de latten om te doen of kijkt u uit naar de winterse wandelingen tussen de metershoge sneeuw? In beide gevallen kunt u uw winterkriebels opdoen bij Copco Travel. Wij hebben ieder jaar opnieuw een breed assortiment skireizen. Of u nu een gevorderde skiër bent of juist voor de après ski naar de sneeuw wilt, wij hebben het voor u. 

kriski_logo
skieen

Jarenlange ervaring, hoogkwalitatieve wintersportreizen en aandacht voor de kleinste details. Met die troeven onderscheidt Kriski zich steeds meer als een skitouroperator die niet alleen een verrukkelijke taart bereidt, maar er ook nog een glimmende verse kers bovenop plaatst.

All-in formule

Onze all-in formules vertalen zich in perfect begeleide skivakanties. Kriski zorgt voor gediplomeerde skimonitoren, veilige en bekwame skibegeleiding, een uitmuntende kinderopvang, assistentie bij het huren van uw skimateriaal, ambiance tijdens de après-ski, professionele bijstand bij eventuele problemen, … U vraagt, ons team draait zich – met plezier – in allerlei bochten om het u helemaal naar uw zin te maken. Op én naast de piste. Wij garanderen een all-in skivakantie om nooit te vergeten!

Skiplezier op alle niveaus

Bij Kriski zijn we verzot op skiën. Altijd geweest, trouwens. We weten dan ook heel goed hoe we de perfecte skigebieden voor onze reizen moeten selecteren. Daarbij spitsen we ons voornamelijk toe op familiereizen. Vlakbij het hotel vindt u steeds groene en blauwe pistes voor kinderen en beginners, maar ook de gevorderde skiër komt bij Kriski aan zijn trekken: onze skireizen omvatten evengoed uitdagende pistes, steile afdalingen en adrenalinekicks voor daredevils.

skipak2

Dankzij hun hoge ligging en de noordelijk gerichte hellingen, zijn de door ons uitgekozen skigebieden perfect sneeuwzeker, zelfs tot na de paasperiode.

Zorgvuldig gekozen hotels 

Onze hotels liggen vrijwel allemaal op de skipistes. Een enorm voordeel voor kinderen en beginners, want wie regelmatig skiet, weet dat de eerste liften daar vertrekken.

In de hotels zelf, die vaak dicht bij het dorpscentrum liggen, treft u comfortabele kamers, uitgebreide wellnessvoorzieningen en een heerlijke keuken aan. Smaken verschillen, en dus hebben wij verschillende hoteltypes in onze portfolio. Onze enthousiaste medewerkers helpen u een skireis te vinden die u op het lijf geschreven is.

Skilessen: up-to-date en aangenaam

Onze officieel gediplomeerde Nederlandstalige skileraars blijven steeds op de hoogte van de laatste evoluties, zodat ze u de nieuwste skitechnieken kunnen aanleren. We streven steeds een gezellige sfeer na, want Kriski wil u op skireis vooral laten genieten. De skilessen zijn inbegrepen in de reis en worden aangeboden aan zowel kinderen als volwassenen. Wie toch liever vrij skiet, is uiteraard vrij in die keuze.

Alle skilessen vinden plaats tijdens de voormiddag, waarna ouders, kinderen en vrienden allemaal samen kunnen lunchen. Tijdens die pauze beslist u samen hoe u de namiddag wilt doorbrengen.

iconen-homepage