Verre reizen

droomhotel
afrika1
afrika2

Afrika

Copco Travel heeft een eigen touroperator opgezet voor Afrika reizen: Woni Safaris.

Woni Safaris is een specialist op het gebied van reizen naar Afrika, meer bepaald Kenia-Tanzania-Zuid Afrika-Namibië-Botswana. Door onze grote ervaring en kennis over Afrika kunnen wij u een goed advies geven voor een prachtige reis door dit schitterende continent. Zuid-Afrika bijvoorbeeld is een veelzijdige bestemming. De slogan “de wereld in één land” is Zuid-Afrika op het lijf geschreven. Het land beschikt over nationale parken, wildreservaten, prachtige natuurgebieden, mooie stranden, moderne steden, dorpjes met de typische Afrikaanse markten… De historische band met Nederland voegt daar nog een extra dimensie aan toe.

Als Safari-liefhebber is Kenia en Tanzania een must…

Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn. Een reis om nooit meer te vergeten!
Bezoek onze website www.wonisafaris.be om u alvast te laten inspireren!

USA – Canada

Copco Travel heeft diverse partners en beschikt zo steeds over de beste prijs-kwaliteit.

Door onze grote ervaring en kennis over Amerika en Canada kunnen wij u een goed advies geven voor een prachtige reis door deze schitterende landen. Amerika en Canada zijn veelzijdige bestemmingen, want of u nu natuurliefhebber, strandliefhebber, camperliefhebber of stedenliefhebber bent,
Amerika en/of Canada heeft dit allemaal.

Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn. Een reis om nooit meer te vergeten!

USA2
USA
australie2
australie

Australië

Copco Travel heeft diverse partners, zodoende hebben wij steeds de scherpste prijzen.

Door onze ervaring en kennis over Australië kunnen wij u een goed advies geven voor een prachtige reis door dit schitterende land.

Australië heeft ontzettend veel te bieden:
relax op de schitterende witte zandstranden van West-Australië, snuif de rijke cultuur op die Melbourne te bieden heeft, geniet van een prachtige woestijnzonsondergang bij Ayers Rock. Bezoek Tasmanië en haar combinatie van bergen en bossen, ontdek Sydney met haar mix van surfen, zon en entertainment of verblijf op één van de idyllische eilandjes voor de kust van Australië. Ga snorkelen of duiken op het Great Barrier Reef of bezoek de tropische regenwouden in de omgeving van Darwin. U beseft het al, Australië is een plek om te ontdekken en te beleven.

Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn. Een echt “Down Under” – story.

Nieuw Zeeland

Copco Travel is een specialist op het gebied van reizen naar Nieuw-Zeeland. Door onze grote ervaring en kennis over Nieuw-Zeeland kunnen wij u een goed advies geven voor een prachtige reis door dit schitterende land.

Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn prachtige natuur; de mooiste natuur ter wereld gevangen in één land. Tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland reist u door regenwouden, door vulkanen gedomineerde landschappen en langs gletsjers. Maar u komt ook verlaten baaien tegen, prachtige zandstranden en groene weidevelden die wellicht vol staan met schapen. Kortom een ontzettende diversiteit aan landschappen en natuurverschijnselen. Als klap op de vuurpijl is er ook een grote kans om walvissen en dolfijnen te spotten. Nieuw-Zeeland is een uitermate geschikt land om per huurauto of camper rond te reizen.

Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn. Een reis om nooit meer te vergeten!

new zeeland
nieuw zeeland
azie
azie

Azië

Het continent Azië omvat talloze exotische vakantiebestemmingen. De landen zijn gezegend met een fascinerende cultuur, adembenemende natuur en nationale parken en een uiterst vriendelijke bevolking.

Wij bieden hier volledig verzorgde rondreizen, zowel in internationaal gezelschap als op privé basis, korte tours en arrangementen en diverse hotels in steden en gebieden van verschillende prijsklasses. Of wat dacht u van een welverdiende strandvakantie op één van de zonovergoten stranden van bijvoorbeeld Indonesië, Thailand, Maleisië of de Malediven? Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomvakantie!

Boeken via Copco Travel is boeken bij de specialist voor Reizen naar Azië. Door onze specialisatie is uw reis in goede handen, ons werk begint waar het voor vele collega’s eindigt.

Voorbeelden van bestemmingen zijn Bhutan, Borneo, Cambodja, China-Hong Kong, India & Nepal, Indonesië-Bali, Japan, Laos, Malediven, Maleisië, Myanmar( Birma), Oezbekistan, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailand, Vietnam.

Indonesië

Copco Travel biedt reizen naar het mooie Aziatische Indonesië aan nooit geziene prijzen.

Indonesië heeft veel te bieden, denk maar aan het spectaculaire vulkaanlandschap in het Nationale Park Bromo Tengger Semeru (Java), de onderwaterwereld van Wakatobi (Zuid-Sulawesi), de traditionele Toraja (Zuid-Sulawesi), Sanur (Bali) en het Nationale Park Komodo (Flores).

Voorbeeldreizen kan u bekijken op onze speciale pagina “Indonesië”. Wij helpen u met het samenstellen van uw reis en zorgen ervoor dat deze reis daadwerkelijk een droomreis zal zijn.

indonesie
indonesie
latijns-amerika
latijns-amerika-2

Latijns-Amerika:

Continent met pit –  Midden en Latijns-Amerika. Eeuwenoud en heel rijk zijn de culturen van Midden – en  Latijns-Amerika. Nergens elders ter wereld treed je meer in de sporen van indianen ( zoals o.a. Azteken en Maya’s) . De natuur – meren, wouden, vlakten, bergen, woestijnen – is er onwezenlijk, afstanden groot maar niet onoverbrugbaar

Copco Travel biedt een brede waaier van type reizen aan op al deze bestemingen: Antarctica, Argentinië, Belize, Bolivië, Brazilië, Chili, Colombië, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Falkland Islands, Frans Guyana, Guetemala, Guyana, Honduras, Iguazu, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay,Peru, Suriname, Urugua en Venezuela. Alsook het volledige Caraïbisch gebied. Deze rondreizen zijn verschillende keren getest en perfect uitvoerbaar.

Beantwoordt een voorgestelde  rondreis ( groep of individueel) niet aan je verwachtingen. Dan kan u bij ons  terecht voor raad en expertise. Zo werken we samen met u met veel plezier u maatwerk reis uit.

Maatwerkreizen ( a la carte ) biedt als voordeel aan dat u zelf de duur van de etappes kan bepalen, zelf  hotelcategorie en transport kan uitkiezen. Zo kan je de reis volledig op jouw maat en gevoel samenstellen. Zo kan  je  bepaalde regio’s  bezoeken die misschien niet in de klassieke rondreizen aan bod komen. Met deze formule «op maat» kan u een reis samenstellen die perfect aan jouw  verwachtingen voldoet en vergeet het cliché dat ze duur zijn. Sommige reizen op maat zijn goedkoper dan groepsreizen

iconen-homepage