Huwelijksreizen

Samenstellen van uw huwelijksreis

Wij stellen met veel plezier en ervaring uw droomreis samen. We zijn bij Copco Travel bijna op alle bestemmingen ter wereld geweest, dus met ervaring uit eerste hand kunnen wij u adviseren. Ook voor huwelijksreizen zijn wij dé geknipte partij bij uitstek om samen met het gelukkige koppel een prachtige huwelijksreis samen te stellen. Ieder huwelijk is anders en volledig naar de smaak van het koppel samengesteld, dat geldt ook voor de huwelijksreis. Wilt u zelfs trouwen in het buitenland? Ook dat kan bij Copco Travel. Wij zorgen voor een unieke locatie en al het papierwerk zodat u met een gerust hart JA kunt zeggen.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in ons kantoor. Indien gewenst komen wij ook tot bij u thuis.

Maar Copco Travel gaat verder dan dat..

Een huwelijksreis kan aardig in de kosten lopen. Het komt zelfs voor dat huwelijksreizen veel later, of zelfs niet meer worden georganiseerd als gevolg van de hoge kostprijs. Copco Travel heeft daarom een uniek concept ontwikkeld waarbij de kostprijs van de huwelijksreis middels crowdfunding bij familie, vrienden en kennissen kan worden gedragen. Hoe dat werk? Dat kan je hieronder bekijken op een van de huwelijksreizen die via ons geboekt zijn.

Johan en Chantal - Copco Travel
Isa en Matthias gaan trouwen - Copco Travel
Anne en Kurt gaan trouwens- Copco Travel
David en Assia zeggen Ja
iconen-homepage