Johan Verminnen en Chantal van Dock

15 jaar geleden....toen begon het sprookje. Als eindejaars op de unief van Antwerpen wisten ze het al. Ze zijn voor elkaar gemaakt. sindsdien zijn ze niet meer van elkaar weg te denken. Vrienden en familie noemen het het gouden koppel! Nu, na al die jaren werd het toch wel stilaan tijd om in het huwelijksbootje te stappen. En wel heel letterlijk, want met Copco Travel hebben ze besloten om de huwelijksreis op zee door te brengen. Als huwelijksreis hebben ze een luxe cruise geboekt waar ze, zoals op de titanic, kunnen genieten van diverse mooie momenten in de middellandse zee.
0.00% ingezameld
€ 0,00 donated of € 3.500,00 goal
0 Donateurs
Campagne is geëindigd

Hoe werkt het?

Een huwelijk is een kostelijke periode in ieders leven. Het verliefde koppel kan daarom alle hulp gebruiken. Het stopt niet op de mooiste dag van hun leven maar de reis speelt ook altijd een belangrijke rol. Samen met Copco Travel willen we het bruidspaar een handje helpen met deze speciale pagina. Wil jij ze ook helpen om hun droomhuwelijksreis te realiseren? Dat kan! Geef dan door hoeveel je wenst te geven en laat je gegevens achter. Je betaalt niet direct!

Na het doorgeven van jouw gegevens en de bijdrage gaan wij voor je aan het werk. Je ontvangt van ons een bestelbon met daarop onze rekeninggegevens. Als deze voldaan is geven wij dit door aan het gelukkige bruidspaar en tellen we je bijdrage erbij op. Zo kan het bruidspaar perfect zien hoever ze nog van hun droomreis afzitten.

Wil jij ze meer dan alleen een handje helpen?

Dat kan ook. Deel zoveel als mogelijk deze pagina met de iconen hieronder. Hierdoor help je het bruidspaar om hun droomreis aan zoveel mogelijk kennissen, familie en vrienden bekend te maken. Ze zullen het ongetwijfeld hard waarderen!

Namens het bruidspaar, hartelijk dank voor de bijdrage!