Isa Martens en Matthias Maes

Isa en Matthias (door vrienden ook wel de Rosse genoemd) hebben dit jaar eindelijk besloten om te gaan trouwen. Volgens vrienden werd het ook wel tijd. Na 4 jaar samen te hebben gewoond hebben ze de nodige ups en downs gehad om zeker te zijn dat ze voor elkaar bestemd zijn. De huwelijksreis van hun dromen is een reis die perfect op hun lijf geschreven is... Het verliefde koppel heeft samen met Copco Travel een prive reis samengesteld naar Thailand. Een droom van beide die ze nu eindelijk in vervulling kunnen zien gaan. Ze hebben alleen nog een financieel handje hulp nodig en rekenen op jou!
0.00% ingezameld
€ 0,00 donated of € 5.850,00 goal
0 Donateurs
Campagne is geëindigd

Hoe werkt het?

Een huwelijk is een kostelijke periode in ieders leven. Het verliefde koppel kan daarom alle hulp gebruiken. Het stopt niet op de mooiste dag van hun leven maar de reis speelt ook altijd een belangrijke rol. Samen met Copco Travel willen we het bruidspaar een handje helpen met deze speciale pagina. Wil jij ze ook helpen om hun droomhuwelijksreis te realiseren? Dat kan! Geef dan door hoeveel je wenst te geven en laat je gegevens achter. Je betaalt niet direct!

Na het doorgeven van jouw gegevens en de bijdrage gaan wij voor je aan het werk. Je ontvangt van ons een bestelbon met daarop onze rekeninggegevens. Als deze voldaan is geven wij dit door aan het gelukkige bruidspaar en tellen we je bijdrage erbij op. Zo kan het bruidspaar perfect zien hoever ze nog van hun droomreis afzitten.

Wil jij ze meer dan alleen een handje helpen?

Dat kan ook. Deel zoveel als mogelijk deze pagina met de iconen hieronder. Hierdoor help je het bruidspaar om hun droomreis aan zoveel mogelijk kennissen, familie en vrienden bekend te maken. Ze zullen het ongetwijfeld hard waarderen!

Namens het bruidspaar, hartelijk dank voor de bijdrage!