David en Assia zeggen JA!

Ze zijn er vroeg bij. David en Assia kennen elkaar nu 1,5 jaar maar weten het 100% zeker. Ze zijn voor elkaar gemaakt en dat mag iedereen weten. Al stralend stapte ze dan ook ons reiskantoor in Schilde binnen. Waar ze naartoe willen? AFRIKA klonk het uit volle borst. Een safari van 1,5 week in Zuid Afrika. Dat treft want Copco Travel is de specialist in Afrikareizen. Samen met ons hebben ze een prachtige reis samengesteld met alles erop en eraan. Ze hebben nog even om zich voor te bereiden en doen ook een beroep op vrienden en familie.
0.00% ingezameld
€ 0,00 donated of € 5.000,00 goal
0 Donateurs
Campagne is geëindigd

Hoe werkt het?

Een huwelijk is een kostelijke periode in ieders leven. Het verliefde koppel kan daarom alle hulp gebruiken. Het stopt niet op de mooiste dag van hun leven maar de reis speelt ook altijd een belangrijke rol. Samen met Copco Travel willen we het bruidspaar een handje helpen met deze speciale pagina. Wil jij ze ook helpen om hun droomhuwelijksreis te realiseren? Dat kan! Geef dan door hoeveel je wenst te geven en laat je gegevens achter. Je betaalt niet direct!

Na het doorgeven van jouw gegevens en de bijdrage gaan wij voor je aan het werk. Je ontvangt van ons een bestelbon met daarop onze rekeninggegevens. Als deze voldaan is geven wij dit door aan het gelukkige bruidspaar en tellen we je bijdrage erbij op. Zo kan het bruidspaar perfect zien hoever ze nog van hun droomreis afzitten.

Wil jij ze meer dan alleen een handje helpen?

Dat kan ook. Deel zoveel als mogelijk deze pagina met de iconen hieronder. Hierdoor help je het bruidspaar om hun droomreis aan zoveel mogelijk kennissen, familie en vrienden bekend te maken. Ze zullen het ongetwijfeld hard waarderen!

Namens het bruidspaar, hartelijk dank voor de bijdrage!