Anne en Kurt gaan trouwen!

Anne en Kurt gaan trouwen! Dat heuglijke nieuws werd door de kleine Charlotte gebracht aan de bomma en bompa. Die schoten meteen in gang om de huwelijksdag volgend jaar voor te bereiden. Gemeentehuis, Kerk, Ringen, Trouwkleed... een groot deel moet nog geregeld worden maar ze hebben er alle plezier in. En Charlotte geniet met volle teugen mee. Voor de huwelijksreis zijn ze langs Copco Travel gepasseerd. Al enkele jaren gaat het gezin met Copco Travel op reis. Voor 2017 hebben ze een huwelijksreis geboekt naar een all in in Griekenland. Lekker 2 weekjes genieten. De glijbanen aan het zwembad ziet Charlotte helemaal zitten. Wij wensen ze alvast een goede reis. ps: Copco Travel heeft nog een kleine verrassing... een chauffeur van dienst van en naar de luchthaven. Dan begint de vakantie al bij de voordeur.
0.00% ingezameld
€ 0,00 donated of € 2.160,00 goal
0 Donateurs
Campagne is geëindigd

Hoe werkt het?

Een huwelijk is een kostelijke periode in ieders leven. Het verliefde koppel kan daarom alle hulp gebruiken. Het stopt niet op de mooiste dag van hun leven maar de reis speelt ook altijd een belangrijke rol. Samen met Copco Travel willen we het bruidspaar een handje helpen met deze speciale pagina. Wil jij ze ook helpen om hun droomhuwelijksreis te realiseren? Dat kan! Geef dan door hoeveel je wenst te geven en laat je gegevens achter. Je betaalt niet direct!

Na het doorgeven van jouw gegevens en de bijdrage gaan wij voor je aan het werk. Je ontvangt van ons een bestelbon met daarop onze rekeninggegevens. Als deze voldaan is geven wij dit door aan het gelukkige bruidspaar en tellen we je bijdrage erbij op. Zo kan het bruidspaar perfect zien hoever ze nog van hun droomreis afzitten.

Wil jij ze meer dan alleen een handje helpen?

Dat kan ook. Deel zoveel als mogelijk deze pagina met de iconen hieronder. Hierdoor help je het bruidspaar om hun droomreis aan zoveel mogelijk kennissen, familie en vrienden bekend te maken. Ze zullen het ongetwijfeld hard waarderen!

Namens het bruidspaar, hartelijk dank voor de bijdrage!