Groepsreizen

Ieder jaar presenteren wij groepsreizen begeleid door iemand van het kantoor. Onze reizen staan voor hoge kwaliteit aan een scherpe prijs en zijn Nederlandstalig begeleid. Van bij je thuis tot op de bestemming en terug. Snel reserveren kan vanaf vandaag en is absoluut noodzakelijk want de plaatsen zijn zeer beperkt!

Wil je zelf een groepsreis organiseren voor je vereniging of vrienden? Al jaren organiseren wij voor bedrijven, scholen, verenigingen en vrienden groepsreizen op maat. Van 2 dagen tot 2 weken, en van eenvoudig tot extreme luxe. Alles kan! Vraag zeker ons advies! Zo ben je niet enkel zeker van een vlekkeloos verloop van je vakantie, maar bovendien geniet je van onze speciale groepstarieven.

cruise-panamakanaal

18 daagse Droom Cruise met de MS Westerdam door het Panama Kanaal

18 dagen / 15 nachten (Vertrek op 08 maart 2018)

VOLZET  !!!

Uiterst uniek. Deze vermelding is deze droom cruise zeker waard. In 18 dagen vaart u in pure luxe van San Diego naar Ft. Lauderdale (USA). Tijdens deze unieke reis vaart u door het Panama Kanaal. Diverse stops zorgen ervoor dat u al het prachtige onderweg rustig kunt bewonderen. De MS Westerdam zorgt tijdens de dagen op zee dat u in luxe wordt vervoerd. Een unieke kans en met de Nederlandse CopcoTravel reisleider aan boord bent u verzekert van een unieke ervaring.

Copco - A4 Het Andere Kenia

Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2018 – Het Andere Kenia

12 dagen / 10 nachten – 10 mei t/m 21 mei 2018

We kunnen geen betere titel vinden voor deze mooie reis door het onbekende midden van Kenia.
Kenia is veruit de Safari bestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de big 5 ( Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw) en beleef je de grote trek van dichtbij… ‘Een eindeloze savanne waarop een kudde Zebra’s graast, terwijl een leeuw in het half hoge gras op de loer ligt. Of een eenzame accaciaboom die zich bij zonsondergang aftekent tegen de roodgele hemel. Dit is een schouwspel dat u minstens één keer in uw leven gezien moet hebben.’ Maar niet alleen dierenliefhebbers komen aan hun trekken in Kenia. Ook de mooie gevarieerde landschappen zullen u weten te bekoren. Het gaat van schrale woestijnsteppes naar uitgestrekte Savannes en prachtige meren en indrukwekkende bergen dit dankzij Woni Safaris……

Copco-cruise-griekse-eilanden-2018-staand

Droomcruise door de Griekse eilanden met de MSC Musica

LAATSTE PLAATSEN !!!

8 dagen / 7 nachten – 23 sep t/m 30 sep 2018

Droom weg tijdens deze luxecruise langs de prachtige Griekse eilanden en laat u verwennen met al dat goeds aan boord van de MSC Musica. Dit prachtschip heeft alles voor een echte droomcruise. Drank, Eten, vermaak… alles is aan boord. Terwijl u geniet van al dit moois vaart en stopt bij de beste havens om de Griekse cultuur op te snuiven. Als toppunt stapt u op en af in het prachtige Venetië. Dit moet u minstens 1 keer in uw leven meegemaakt hebben. Een onvergetelijke ervaring vanuit uw binnenkajuit, buitenkajuit of balkonkajuit. Inclusief luchthavenvervoer en vluchten!

Copco - A4 Lokroep van de savanne

Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2018 Kenia – Lokroep van de Savanne

13 dagen / 11 nachten – 11 nov t/m 23 nov 2018

Deze Afrika reis noemt men ook wel eens  de zuidelijke route en eindigen doen we aan de Indische oceaan in Mombasa. Kenia is veruit de Safari bestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de big 5 ( Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw) en beleef  je de grote trek van dichtbij… ‘Een eindeloze savanne waarop een  kudde Zebra’s graast, terwijl een leeuw in het half hoge gras op de loer ligt. Of een eenzame accacia boom die zich bij zonsondergang aftekent tegen de roodgele hemel. Dit is een schouwspel dat u minstens één keer in uw leven gezien moet hebben.’

KERSTSHOPPING MET COPCOTRAVEL

Kerstshopping Roermond (17 december 2017)

SCHRIJF JE NOG VLUG IN!!!

Een dagje echt kerstshopping hoeft niet altijd in Duitsland te zijn. Dichter bij huis in Roermond doe je de echte kerstsfeer op tijdens een solden koopzondag op 17 december. Het vertrek is om 08u30 aan de Carrefour in Ekeren en om 17u30 zal de bus terug vertrekken in Roermond richting België. Ideaal om de kerstcadeaus in te slaan voor de familie en vrienden en met iets unieks terug te komen of gewoon de sfeer op te snuiven van een kerstmarkt. Reuze gezellig en goed geregeld met Copcotravel.

Groepsreis Zuid-Afrika Copco Travel

Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2017 Zuid-Afrika – Kennismaken met Zuid Afrika

15 dagen / 13 nachten (Vertrek op 11 november 2017)

TE LAAT VOLZET !!!

Deze 15-daagse reis vangen we aan met een schitterende dagtocht door de wereldbekende SOWETO (South WEstern TOwnship). Vervolgens maken we oa een rit door het Kruger park en het het Hluhluwe-Umfolozi Wildreservaat en brengen we een bezoek aan het indrukwekkende Tsitsikama Natuurreservaat. Onze reis eindigt met een 3-daags bezoek aan Kaapstad, de ‘Moederstad’, ongetwijfeld het waardige einddoel van deze wonderlijke reis doorheen Zuid-Afrika.

cruise

Cruise Middelandse zee MSC Meraviglia

28 oktober tot 4 november Herfstvakantie!

TE LAAT WE ZIJN VERTROKKEN !!!

Vaar mee met Copcotravel op het nieuwste schip van MSC: de Meraviglia. Bezoek de steden zoals: Genua, Messina, Barcelona …enz en geniet ondertussen van de luxe van het schip. Tip: Ga zeker ook kijken naar de show van Cirque du Soleil.

aff-a3-copcotravel-hal_cruise-03092017-page-001

15 daagse Cruise Baltische Staten

TE LAAT VOLZET !!!

Op deze cruise van Holland America Line combineer je de pracht van historische steden zoals St. Petersburg en Talin met  het adembenemende uitzicht op de Baltische Zee.
De gezelligheid en de luxe van de ms Koningsdam en de nederlandstalige Copcotravel begeleiding krijg je er zomaar boven op.

Groepsreis Algarve Copco Travel

Portugal: 10 Daagse Ontdekking door de Algarve

We zijn vertrokken !

VOLZET !!!

Ontdek dit mooi stukje Portugal met een unieke groepsreis van Copco Travel. U geniet tijdens uw verblijf van een 4* All inclusive RIU hotel en maakt vanuit deze locatie diverse uitstappen. Zowel de natuur als de lokale markt komen aan bod.  Ook een Boottocht langs de kust van Spanje is inbegrepen. Alles met Nederlandse gidsen.

Groepsreis indonesie - CopcoTravel

17 Daagse Indonesië Gordel van Smaragd

We zijn vertrokken !!!

Je droomt er al lang van om de ‘gordel van smaragd’ te bezoeken? Je reist liever in een kleine groep dan individueel? Je bent op zoek naar een 5*-programma eerder dan 5*-hotels? Je hebt graag veel afwisseling tijdens de reis? Dan is deze 17-daagse groepsreis iets voor jou!

GRoepsreis Tanzania Copco Travel

Groepsreis Tanzania 14 oktober 2017 – De Gnoes Achterna

12 dagen – 10 nachten

Te laat we zijn weg !!!

Er staan enkele prachtige safaris op het programma in Tanzania. We bezoeken het Nationaal Park Lake Manyara, het natuurreservaat Ngorongoro, het Nationaal Park Serengeti en het Nationaal Park Tarangire. Tevens rijden we naar de Kilimanjaro berg en vliegen we naar Zanzibar, het specerij eiland. Deze ongelofelijke safarireis wordt volledig begeleid door Woni Safaris, een specialist in Afrika-reizen.

emiraten-volzet

Exclusieve 10 Dagen / 7 nachten cruise : de Emiraten

 10 februari tot 19 februari 2017   Te laat, volzet!

Ontdek de Emiraten vanuit een exclusieve cruise met Nederlandstalige Copco Travel begeleiding waarbij u het Midden Oosten van dichtbij kunt bewonderen. Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de hoogste gebouwen van de wereld en de meest luxueuze hotels die samengaan met historische locaties en de overblijfselen van een rijke Arabische geschiedenis. Geniet van de excellente service van de MSC Fantasia. Vol pension en dranken pakket inbegrepen.

te laat

8 daagse cruise: 8 dagen: 22/09/2016 – 29/09/2016
Te laat, we zijn vertrokken!

Exclusieve 8 Daagse cruise : de Westelijke Hanze Steden.
Vaar met ons mee op de MSC Splendida. We vertrekken in Zeebrugge en varen vervolgens langs Amsterdam, Hamburg, Le Havre en Southampton. Geniet van een vol pension, animaties overdag en avondspektakels, onder begeleiding van een nederlandstalige Copco Travel begeleider.

zebra

Tanzania: 12 dagen: 14/10/2016 – 25/10/2016
Volgeboekt!

Er staan enkele prachtige safaris op het programma in Tanzania. We bezoeken het Nationaal Park Lake Manyara, het natuurreservaat Ngorongoro, het Nationaal Park Serengeti en het Nationaal Park Tarangire. Tevens rijden we naar de Kilimanjaro berg en vliegen we naar Zanzibar, het specerij eiland. Deze ongelofelijke safarireis wordt volledig begeleid door Woni Safaris, een specialist in Afrika-reizen.

Groepsreis kenia met kinderen - Copco Travel

Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2017 Kenia

Familie safari met Kinderen

TE LAAT VOLZET !!!

Kenia is veruit de Safaribestemming bij uitstek! Hier ga je opzoek naar de big 5 ( Olifant, Neushoorn, Buffel, Luipaard en Leeuw) en beleef  je natuur met de grote N ! Maar niet alleen dierenliefhebbers komen aan hun trekken in Kenia. Ook de mooie gevarieerde landschappen zullen u weten te bekoren. Het gaat van schrale woestijnsteppes naar uitgestrekte Savannes en prachtige meren en indrukwekkende bergen ………Ga mee op ontdekking met ons?

iconen-homepage